[ pàgina principal ]   [ conferències ]  

JORNADA

La nova matèria de batxillerat «Ciència per al món contemporani»

Dimecres 15 d'octubre de 2008

Sala Prat de la Riba, Institut d'Estudis Catalans

 

La Societat Catalana de Física, la Societat Catalana de Química i l'Associació de Professors de Física i Química de Catalunya (APFQC) us conviden a participar en aquesta jornada a l'entorn de l'ensenyament de la física i química, que enguany tractarà de la nova matèria de batxillerat «Ciències per al món contemporani» (CMC), i per a la qual esperen la mateixa acceptació de les jornades de tardor dels quatre darrers anys, adreçades també al professorat de física i química universitari i de secundària, amb temàtiques diverses a l'entorn d'aquestes disciplines.

Aquesta jornada tractarà aspectes relacionats amb les CMC, nova matèria comuna de primer de batxillerat, del seu plantejament curricular, de les aportacions que hi podem fer com a professors de física i química de secundària i dels recursos i materials que poden oferir institucions de l'àmbit de la recerca i de la divulgació científiques.

Quines temàtiques especialment lligades a la física i a la química es recullen en el currículum de la nova matèria? Quins recursos poden oferir les institucions de recerca i de divulgació de la recerca als professors i als alumnes? Quins aspectes caldria potenciar per ajudar el professorat d'aquesta nova matèria?

Aquestes qüestions i d'altres són les que ens agradaria debatre en aquesta jornada, que voldríem que fos un referent i punt de trobada enriquidor per a tots els participants.

Els ponents convidats a l'acte, de gran vàlua professional, ben segur que ens aportaran punts de vista interessants i informació sobre propostes de col·laboració entre el professorat i diferents entitats, i seran un referent útil per ajudar-nos en la nostra tasca educativa.

Desitgem que aquest acte sigui profitós i us convidem a assistir-hi i a participar-hi.

         
Informació de contacte i inscripcions
  • Secretaria Societats Filials
    Institut d'Estudis Catalans
    Carrer del Carme, 47
    08001 Barcelona
     
  • Tel.: 935 529 106
     
  • Fax: 932 701 180
     
  • A/e: scq@iec.cat
     
  • A/I: http://scq.iec.cat
Documentació
Organització:
Notes: 

Cal inscripció prèvia. 
L'assistència és gratuïta per als socis de la SCQ, SCF i APFQC.
Els no-socis hauran de pagar 10 euros.
Qui desitgi apuntar-se al dinar que hem concertat al restaurant L'Antic Forn, ha d'afegir 12 euros a la seva inscripció.

Trobareu més informació per fer la inscripció a la butlleta.

 

 

 

     

     

 


Societat Catalana de Química. Institut d'Estudis Catalans.