[ pàgina principal ]   [ enrera ]  

Comunicacions

Sisena Trobada de Joves Investigadors dels Països Catalans

 

 

Instruccions

Els joves investigadors assistents a la Trobada seran els encarregats de presentar les comunicacions. Ara bé, d'acord amb els objectius proposats i a fi d'augmentar l'interès de les comunicacions, seria convenient que la presentació del treball s'emmarqués en la línia de recerca del grup, i alhora que se'n presentessin els objectius de manera entenedora per a químics que no siguin especialistes d'aquell camp. Per tant, es recomana l'ús d'un llenguatge comprensible per a un auditori divers. En aquest sentit, s'atorgarà un premi a la millor presentació de cada simposi.

L'elecció de les comunicacions orals es farà d'acord amb l'ordre d'inscripció, però s'evitarà la coincidència de temes. Per aquest motiu i a fi d'augmentar la diversitat temàtica, recomanem que cada grup de recerca presenti una sola comunicació. Tindran prioritat les comunicacions dels grups que no van poder intervenir en les trobades anteriors.

La durada de les exposicions no podrà excedir els 20 minuts (15 minuts d'exposició i 5 minuts de preguntes). Les sales estaran equipades amb retroprojectors i canons de vídeo (format de PowerPoint per a Windows). No es preveu la possibilitat d'utilitzar projectors de diapositives.

 

 

 

 


Societat Catalana de Química. Institut d'Estudis Catalans.