[ pàgina principal ]   [ enrera ]  

Inscripció

Sisena Trobada de Joves Investigadors dels Països Catalans

 

 

 


Les inscripcions s'han de formalitzar abans del dia 25 de novembre de 2009 per via electrònica a l'adreça http://scq.iec.cat. Aquesta inscripció només serà efectiva quan s'enviï una còpia signada del formulari electrònic, conjuntament amb el justificant de l'ingrés o de la transferència dels drets d'inscripció al compte corrent de La Caixa indicat a continuació:

Sisena Trobada de Joves Investigadors SCQ
Cte. ct. núm. 2100-0963-66-0200089768
 






La inscripció a la Trobada inclou l'accés al programa científic, el llibre de resums, els dinars, el sopar del dia 1, l'allotjament en habitació doble les nits dels dies 31 de gener i 1 de febrer i l'esmorzar dels dies 1 i 2 de febrer. S'ha previst també la possibilitat de disposar d'habitacions d'ús individual abonant un suplement addicional a càrrec del participant. No s'ha tingut en compte l'allotjament de les persones que resideixen a València.

Les inscripcions rebudes amb posterioritat al dia 25 de novembre tindran un recàrrec addicional de 30 euros, i no se'n podrà garantir l'acceptació.

En cas que el nombre d'inscripcions rebudes superi la capacitat màxima de les sales de la Universitat de València, les inscripcions s'acceptaran per rigorós ordre d'arribada.


Assegureu-vos que en el justificant de la transferència figura el vostre nom complet.

Preu de la inscripció:

Socis SCQ.................................150 euros
No-socis...................................200 euros


Residents a València:

Socis SCQ...................................75 euros
No-socis...................................100 euros
 

   
   

 

 

 

 


Societat Catalana de Química. Institut d'Estudis Catalans.