[ pàgina principal ]   [ enrera ]  

Resums

Cinquena Trobada de Joves Investigadors dels Països Catalans

 

 

Els participants que desitgin presentar una comunicació oral han d'enviar un resum en format electrònic abans del dia 15 de novembre de 2007 a l'adreça ariera@pcb.ub.es.

El resum, en format MS Word, un model del qual es troba al web de la Societat, s'ha de presentar estructurat de la manera següent:

  • Títol (centrat, en majúscula i negreta).
  • Autors (indiqueu el nom i els cognoms i subratlleu l'autor que presenta la comunicació).
  • Centre de treball dels autors.
  • Una línia en blanc.
  • Cos de la comunicació.

La llengua oficial de la Trobada és el català i, en conseqüència, els resums s'han de redactar en català. Tot i això, s'admetrà que l'exposició de les comunicacions orals es pot fer en castellà o anglès.

Els resums només poden ocupar una pàgina en format DIN A4 amb uns marges de 3 cm, excepte el superior, que serà de 4 cm. La lletra ha de ser Times de 12 punts i la separació entre línies d'un espai i mig. En cap cas les figures no podran ultrapassar els marges del resum. Cal tenir en compte que el llibre de resums s'elaborarà per impressió directa a partir dels originals rebuts, als quals s'aplicarà una reducció del 70 %. Els resums que no segueixin aquestes normes i que, per aquest motiu, siguin difícils de llegir, podrien no aparèixer en el llibre de resums.

 

 

 

 


Societat Catalana de Química. Institut d'Estudis Catalans.